۱۳۸۶ شهریور ۱۲, دوشنبه

آشپزباشی!


ای شکموهایی که جیبتان خالیست و همچنین ای شکموهایی که خیلی تنبل هم هستید ، به هوش باشید و به گوش که میخوام یه غذای آسون و مهمتراز اون، ارزون رو به شما یاد بدم . هی میرید تو فروشگاه جلوی یخچال گوشت و مرغ وایمیسید ، هی غر میزنید که ای بابا چرا آخه اینقدر گرون شده ، ما که دیگه نمیتونیم هیچی بخریم . اما شما خبر ندارید، قیمت گوشت و مرغ رو هی میبرن بالا که شما دائم گوشت نخورید خدای نکرده کلسترولتون بره بالا یه دفعه سکته کنید بمیرید! با زبون خوش که بهتون میگن گوش نمیدید حتما باید زور بالا سرتون باشه ، بابا به فکر سلامتیتون هستن آخه ! خب حالا که به فکر سلامتی خودتون افتادید(البته اگر نمیوفتادید عمرا پولشو نداشتید!) برای تامین منبع غذایی پروتیینی به جای گوشت میشه از قارچ استفاده کرد . از نظر ارزش غذایی قارچ کاملا با گوشت برابری میکنه . قارچ علاوه بر پروتیین ، کلسیم ، آهن و 3 گروه مهم از خانواده ویتامینهای B رو هم داره ، کلسترول هم نداره ، تازه قیمتش هم کیلویی 2500 تومنه! با قارچ(چتری و صدفی) غذاهای مختلفی میشه درست کرد، سوپ و کوکو و خوراک و خیلی چیزای دیگه اما قابل توجه تنبلان این مدلشه که قارچ خرد شده رو توی ماهیتابه با روغن کم میذارید تا سرخ بشه بهش نمک و زردچوبه هم اضافه میکنید بعد هم یه گوجه رو حلقه حلقه میبرید و میذارید که با قارچها سرخ بشه ، آخر سر هم همشو با هم میخورید. و کل این فرآیند 5 دقیقه هم نمیشه . بفرمایید! غذا از دهن افتاد!