۱۳۸۷ بهمن ۱۵, سه‌شنبه

یه بغل هوای تازه

مچل ، لنگ در هوا ، شلغم ، یعنی یه شلغم پخته بهتر از منه الان .

همین الان میخوام پاشم برم کارها کنم که در این آینه نقشهای بوقلمون بینی!

رفتم.

ساعت 8:20 شب

طرز پخت کیک پنیر گردو کشمش / پنیر مربایی

خب 2 تا تخم مرغ بر میداری با یه لیوان شکر قاطی میکنی. خوب هم میزنی که سفید رنگ بشه اون ترکیب بعد یه لیوان روغن مایع و بعد هم یه قاشق چایی خوری بیکینگ پدر و دو لیوان هم آرد الک شده با شیر . اینا رو به همین ترتیب که گفتم و آروم آروم اضافه میکنی . یهو همه رو بریزی بخوای هم بزنی میشه سیمان .

مهمتر ، نظم طی کار داشته باش . هرچی بر میداری یا کثیف میکنی همون لحظه که کارت تموم شد بردار بشورش یا بذار سر جاش . این یه اصله توی هرکاری وقتی داری توی آزمایشگاه کار میکنی یا داری یه چیزی رو میسازی یا حتی توی ارتباطت با دیگرون . همون لحظه همه چیز رو بذار سرجاش وگرنه بعدن یه کوه چیز مقابلته که باید تک تک برداری تازه به شکل اولش دربیاری و بعد بذاریش سر جاش .

حالا میریزی توی ظرف این معجون جادوییت رو . فرقی نمیکنه ظرفت چه قدری و چه شکلی باشه ولی فقط قبل ریختن مایه کیک توش خوب به کفش روغن بزن و یه کم هم آرد به پاش که کیک بهش نچسبه .

ظرفت هر اندازه ای که هست فقط نصف ظرف باید پرشه . یک چهارم توش مایه میریزی بعد پنیر رو به صورت قطعه های کوچیک میذاری روش و بعد یه یک چهارم دیگه مایه بهش اضافه میکنی بعد هم روش کشمش و گردو میریزی . یادت باشه پنیر رو حتما اول بشوری که نمکش کم بشه خیلی هم زیاد نریزی که کیک شور بشه. اگه میخوای کیک پنیر مربا باشه توی همون یک چهارم اولیه روی پنیرا هر مربایی که دوست داری رو میریزی بعد یک چهارم نهایی رو میریزی تا بریم واسه فینال!


اینکه میبینی بعضیهاش قهوه ایه موادش همونه ولی توی مایه اش یه قاشق چایخوری پودر کاکائو ریختم .

من خودم کیک پنیر گردو کشمش رو بیشتر دوست دارم یه مزه شور و شیرین بامزه ای داره . عرض شود که این کیک کاملا من درآوردیه و از قاطی کردن مزه ها کشفش کردم . خب حالا باید بریم سراغ فر ، میذاریش توی فر دمای 125 فارنهایت حدود 25 دقیقه تا نیم ساعت ولی خودت دیگه باید حواست باشه که یا نسوزه یا هنوز خام نباشه . موقعی هم که از فر درش آوردی باید صبر کنی سرد بشه تا راحت از ظرف جدا بشه وگرنه ممکنه بچسبه به ظرف و خورد بشه .

کل زمان تهیه کیک خیلی زیاد نمیشه واسه من یه کم طول کشید چون دست راستم دیروز پکید و آتل بستم . کلا تهیه مایه اش حدودا 20 دقیقه طول میکشه با پخت واینها کلا یک ساعت ربع یا نیم .

ساعت 9:45 شب

بفرمایید


خب الان نسبت به اون لحظه که جمله اول رو نوشتم و بعدش رفتم توی آشپزخونه چه حسی دارم ؟

خب حس خوبی دارم . خیلی بهتر از اون یک ساعت و نیم پیشم . فرقش فقط یه لحظه اس ها . اون یه لحظه که پا میشی ، همه زورت رو میزنی تا پاشی و یه کاری بکنی ولو پختن یه کیک .

آدم مزه گردو و پنیر میگیره یه کمم کشمشی .

4 نظر:

مراد گفت...

خدا n در دنیا و n به توان n تا در آخرت اجرت بده!
مهزاد از اینکارا بیشتر بکن ;)

بهار گفت...

مرسی مهزادجان ولی فکر نکنم بتونم شیرینی و شوری را باهم بخورم ولی از اونجایی که بابام همیشه مربا و پنیر رو با هم میخوره باید این کیک رو دوست داشته باشه .اخر هفته حتما براش درست می کنم.

Mohammad گفت...

مهزاد مرسی. امید که دوست داشته باشم. اما یه چیز ِ کم چرب تر و کم شیرین تر هم بگو که خوشمزه باشه.

ghazaleh گفت...

از آنجا که من هم مثل بابای بهار مربا رو با پنیر میخورم] مهزاد خانم لطف میکنند چند عدد از این کیکها برای من می آورند D;